Ontmoeting op de grens
Ontmoeting op de grens biedt mensen ondersteuning op professioneel- en persoonlijk vlak, door middel van coaching, training en therapie.
Ontmoeting op de grens werkt vanuit de overtuiging dat wanneer mensen lekker in hun vel zitten en zin hebben in hun werk, er een goed resultaat uit hun handen komt.
Erna Jans is geïnspireerd door en volgde opleidingen in diverse methodieken en denkwijzen. De belangrijkste daarin zijn Systemisch Werken, Transactionele Analyse (TA), Neuro Linguistisch Programmeren (NLP), Rationeel Emotieve Therapie (RET). Deze opleidingen voegt zij toe aan 20 jaar ervaring in de gezondheidszorg als verpleegkundige, sociotherapeut en maatschappelijk werkster.
http://www.ontmoetingopdegrens.nl/

De Ommezwaai
Loopbaanadvies, coachingsopleidingen en outplacementtrajecten.

De Ommezwaai helpt hoger opgeleide professionals bij

  • het maken van een ommezwaai naar ander werk
  • het maken van een ommezwaai in denken en doen in hun huidige werk,
  • het leren coachen van anderen bij het maken van een ommezwaai.

Zo helpen zij organisaties aan vitale en goed functionerende medewerkers. Ze doen dit vanuit hun mooie en goed bereikbare pand in Castricum (Noord-Holland) en op lokatie van de opdrachtgevers.
http://www.ommezwaai.nl

F.E. Wolterink Consultancy
Erik Wolterink is een sales-professional met meer dan 25 jaar ervaring in B2B-sales. In de loop der jaren heeft hij een geheel eigen visie op sales ontwikkeld. In die visie zitten verrassende aspecten, die vaak vernieuwend zijn ten opzichte van de traditionele verkooptheorieën. Zijn motto is vernieuwend: stop met verkopen, ga mensen helpen!
http://www.fewolterink.nl

Innessence
Innessence is het bedrijf van Mieke Bouma. Zij biedt inspiratie, vakmanschap en ondersteuning bij het vinden, het vertellen en het schrijven van een goed verhaal.
Ook is zij één van de initiatiefnemers van de Storytelling Academy.
Ze schreef het boek: “De held in je eigen verhaal”
http://www.innessence.nl/

Shoop-A-Loop
Willianne van Hemert is creatieveling en web-bouwer. Ze helpt ondernemers bij hun online marketing. Bijvoorbeeld door een (nieuwe) website te maken, de huidige website te verbeteren of een social media strategie te schrijven. Ze helpt klanten vooral om de webstite te maken die ze zelf voor ogen hebben. Zo heeft ze ook deze website vorm gegeven.
http://www.shoopaloop.nl/

Gcoach
Online organisatie voor coaching en counceling.
http://www.gcoach.nl

Dr. Snel Coaching en Counceling
Mensen en organisaties in hun kracht laten komen voor optimaal functioneren.
Gevestigd in Rotterdam.
http://www.drsnel.nl/