Door Pars Fortunae aanbevolen locaties

Malena Team
…lokt je weg uit je dagelijkse gewoontes en neigingen om nieuwe ervaringen met jezelf en anderen mogelijk te maken. Met deze, ons innerlijk bewegende, ervaringen ondersteunen en bereiden we ontwikkeling voor: met name de ontwikkeling naar heelheid in lichaam, geest, gevoel en zingeving – en als gevolg daarvan de eenheid van intellect en ons handelen.
Zij focust zich op je zintuigen, maar ook op vreugde en natuur omdat dit levensvreugde en energie geeft met creatieve processen, zoals schilderen, koken, woordloos communiceren.
Buiten-gewoon ervaren brengt je in beweging en leidt tot ontwikkeling!
http://www.malena-team.nl

 

Parochiehuis Delden
Het sfeervolle parochiehuis is in 2007 gerenoveerd en heeft de authentieke sfeer behouden, terwijl de voorzieningen zijn gemoderniseerd. Het gebouw is multifunctioneel en kent diverse ruimten, die stuk voor stuk te huur zijn. In ieder lokaal is een internet aansluiting aanwezig en is het mogelijk om gebruik te maken van diverse presentatie middelen, zoals beamer, geluidsinstallatie, katheder, overheadprojector, whiteboard of een flip-over. De uitstraling is die van zakelijk vergaderen in een rustieke en rustgevende sfeer. Ook de grote theaterzaal (met zaalbreed podium) is voor meerdere soorten bijeenkomsten geschikt. Aanrader!
http://www.parochiehuis-delden.nl/