Interessante netwerken

Ondernemers Netwerk Enschede (ONE)
Actief netwerk voor ZZP-ers die één-pitter zijn. ONE stelt zich ten doel de ‘verborgen’ alleen-werker zichtbaar te maken in de ondernemerswereld en ver daar buiten, de belangen van de Zeer Zelfstandige Professional te behartigen en de samenwerking en verbinding tussen deze ondernemers te versterken.
www.one-enschede.nl

NVO2
De toonaangevende beroepsvereniging voor het vakgebied van Human Resource Development (HRD) voor diegenen die zijn geboeid door en zich bezighouden met opleiden, ontwikkelen, leren en presteren in arbeidsorganisaties. Een levendig netwerk van 2200 bevlogen HRD professionals, die actief zijn in het stimuleren van groei en ontwikkeling van de leden en het vakgebied in het algemeen.
www.nvo2.nl

Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement
De NVP is hét netwerk voor P&O-professionals die zich bezig houden met issues als HR-strategie, arbeidsverhoudingen, werving en selectie, beloningssystemen, arbeidsvoorwaarden en opleidingsplannen. De NVP maakt zich sterk voor de vakontwikkeling van haar leden en is daarom voortdurend actief om haar leden zo goed mogelijk te informeren. De NVP kent uitsluitend persoonlijke leden.
www.nvp.nl